Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΡΧΙΣΕ Η "ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ...ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΚΙΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!



Επιτέλους, οι πατριωτικοί αγώνες τόσων ετών δικαιώνονται. Οι ατελείωτες ώρες στα τηλεπαράθυρα "υπέρ πατρίδος" καρποφορούν. Οι εργάτριες των Κιμπούτζ και οι Ψινάκηδες χαμογελούν ικανοποιημένοι: Το σύστημα "αλώθηκε"! Υπερπατριώτες αναλαμβάνουν, κατά πάσα πιθανότητα, κυβερνητικούς θώκους που κέρδισαν όχι με την ψήφο του λαού, αλλά με την έγκριση των νταβατζήδων (ε σιγά και ποιος είναι αυτός ο λαός για να τον ρωτήσουμε;)!

Αναφερόμαστε φυσικά στη νέα ψευτο-κυβέρνηση (στην πραγματικότητα ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ) του υπαλλήλου των τοκογλύφων Παπαδήμου, που...ψάχνει τους συνεργάτες του: Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκοκάναλων - που πανηγυρίζουν για την επιλογή του τραπεζίτη - αυτοί θα είναι, εκτός από στελέχη του Πασοκ και της ΝΔ, ίσως και 2-3 στελέχη του Λαος.
Αν λοιπόν γίνει κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη "επαναστατική" και "εθνικοπατριωτική" πράξη εδώ και δεκαετίες: Όπως γράψαμε παραπάνω, το κατεστημένο θα έχει δεχθεί...ισχυρή γροθιά!!!

Τώρα πώς γίνεται οι "πολέμιοι" του συστήματος να συμμετέχουν σε κάτι που ακόμα κι ένα κομματόσκυλο καταλαβαίνει πως είναι κατευθυνόμενο από εγχώρια και ξένα κέντρα, είναι κάτι που δεν χρειάζεται απάντηση!

Εξάλλου, τι ξέρουμε εμείς από "τακτική" (=γλείψιμο) και "πολιτική" (=σκυψομεσάκηδες); Είμαστε "ακροδεξιοί" και "θρησκόληπτοι", που δεν αντιλαμβανόμαστε το...ασύλληπτο μεγαλείο της συγκεκριμένης ψευτο-κυβέρνησης που θα μας...σώσει!

Υ.Γ. Το θετικό με την όλη κατάσταση, είναι πως οι μάσκες (και τα βρακιά) έπεσαν ολοκληρωτικά.

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.