Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Απίστευτο θράσος από τον πακιστανό βιαστή: «Αρέσω στις Ελληνίδες..» Σε κάτι τέτοια υποκείμενα δίνουν την ιθαγένεια Σαμαράς και Τσίπρας!

«Αρέσω στις Ελληνίδες..» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς ο 30χρονος Πακιστανός ο οποίος βίασε μια 46χρονη στην Κρήτη και επιχείρησε να τη σκοτώσει. 
 
Ο δράστης, λίγο μετά τη σύλληψή του, με τα παραπάνω προκλητικά λόγια άφησε άφωνους τους αστυνομικούς καθώς δεν έδειξε την ελάχιστη μεταμέλεια για την αποτρόπαια πράξη του.

 
Η 46χρονη επέστρεφε πεζή στην οικία της, όταν ένας 30χρονος Πακιστανός, την οδήγησε με την βία σε ένα ερημικό, σκοτεινό σημείο και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Το ανθρωπόμορφο τέρας όμως δεν σταμάτησε εκεί... Ο Πακιστανός αποπειράθηκε να την σκοτώσει, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος.

Το θύμα σαν από θαύμα κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 30χρονο δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την άτυχη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο σύζυγός της έπεσε λιπόθυμος μέσα στο τμήμα όταν έμαθε τι είχε συμβεί. Μάλιστα ο δράστης που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.
Βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα και τα δύο τελευταία χρόνια διαμένει στο Ρέθυμνο. Ζούσε κοντά στο σημείο που επιτέθηκε στην 46χρονη και εργαζόταν περιστασιακά σε καλλιέργειες.

ΠΗΓΗ