Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ!



-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή δεν θέλουμε να πέσουν τα ταξί στα χέρια των πολυεθνικών και να έχουμε την δημιουργία νέων καρτέλ που θα ανεβάσουν το κόστος μεταφοράς των Ελλήνων στα ύψη.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή όταν μπαίνουμε σε ένα ταξί επιθυμούμε να βλέπουμε τον Ανδρέα, τον Γιάννη, τον Αλέξανδρο και όχι τον Αχμέτ, τον Χασάν και τον Καζαμπούμπου με τους οποίους θα αντικαταστήσουν τους Έλληνες οδηγούς οι πολυεθνικές.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή μας προκαλεί οργή η αποφασίζουμε και διατάσσουμε στάση Ραγκούση. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Μην ξεχνάμε ότι με τον ίδιο τρόπο ο ίδιος "κύριος" επέβαλε τον πλέον ανθελληνικό νόμο όλων των εποχών. Τον νόμο περί αποδόσεως της Ελληνικής Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες εποίκους.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή μας προκαλεί εμετό η υποκρισία των παπαγαλάκιων της τηλεοράσεως. Ο Καμπουράκης, ο Οικονομέας, ο Πορτοσάλτε και οι λοιποί υπέρλαμπροι τηλεοπτικοί αστέρες θυμήθηκαν τον... τουρισμό. Βεβαίως, για τους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες που έχουν μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας σε έναν απέραντο οίκο ανοχής, όπου οι τουρίστες αποτελούν στόχο του κάθε αφρικανού και ασιάτη εγκληματία- φαντάζεσθε όλοι με τι ευχάριστα λόγια περιγράφουν τις εμπειρίες τους στους δικούς τους τα θύματα- τσιμουδιά. Προφανώς στο μαρξιστικό ή νεοφιλελεύθερο μυαλουδάκι τους η παρουσία των αλλοδαπών εγκληματιών συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή τα πρωτοσέλιδα των διαπλεκόμενων φυλλάδων υποστηρίζουν ότι οι κινητοποιήσεις θα καταστρέψουν την Ελληνική οικονομία. Ε, όχι. Πάει πολύ οι κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες, οι κλέπτες του χρηματιστηρίου, οι εργολάβοι των Olympic Games να παριστάνουν τους υπερασπιστές της οικονομικής ζωής της χώρας.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή η ΧΟΥΝΤΑ του Τζέφρυ και της αμερικανοπροσκυνημένης παρέας του θα φύγει μόνο με δυναμικές δράσεις όπως αυτές των ταξιτζήδων. Καλές οι μούτζες, καλά και τα συνθήματα έξω από το κοινοβούλιο, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με τις δυναμικές κινητοποιήσεις που φθείρουν το ανθελληνικό Σύστημα.

Για τον Ιερό Λόχο,

Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.

7 σχόλια:

  1. εντάξει το καταλάβαμε,είσαι ταξιτζής,δεν εξηγείται διαφορετικά.αλήθεια πόσες άδειες ταξί έχεις;δε νομίζω ξαφνικά να σε έπιασε ο πόνος για τον απίστευτα καλοβολεμένο κλάδο των οδηγών ταξί.και ειλικρινά δε μπορώ να κατανοήσω πώς στο μυαλό σου το νταβατζιλίκι-έτσι γουστάρω και κλείνω λιμάνια,αεροδρόμια,δρόμους μεταφράζεται σαν υπερπατριωτική και εθνοσωτήρια επανάσταση κατά της καπιταλιστικής και αντιλαϊκής τυραννίας του Γιωργάκη.ήμαρτον.... Αρβανιτίδης Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΤΟΥ "ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ".

    ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.
    http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/07/fast-food.html

    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. Ο "ΚΥΚΛΟΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ.

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ

    ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
    http://isxys.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ ..!!!ΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ? ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΦΟΥΝ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙΑΚΟΜΑ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙΟΧΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΔΥΟ!!ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!!Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!!ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ!!ΚΑΙΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΕΝΝΟΩ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΤΑΞΙΝΤΖΗΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ..ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΝΑ ΔΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ....ΣΩΣΤΟΤΑΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΡΙΦΕΣ!!ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρβανιτίδη Χρήστο, εντάξει το καταλάβαμε είσαι ΠΑΣΟΚ. Η απελευθέρωση των κλειστών επεγγαλμάτων θα δημιουργήσει νέες στρατιές ανέργων και θα παρδώσει την ελληνική οικονομία στα χέρια των πολυεθνικών καρτέλ. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοκτήτης ταξί για να το καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άνθρωπος που δουλεύει 12 ώρες την ημέρα για να ξεπληρώσει το δάνειο που πήρε για να έχει μια δουλειά δεν είναι βολεμένος.Είναι μεροκαματιάρης που έριξε τις τελευταίες του ελπίδες σε μια δύσκολη εργασία για να ζήσει την οικογένειά του.
    Αλλά έτσι είναι όταν είσαι μεροκαματιάρης και καταφέρνεις να ζεις την οικογένειά σου αξιοπρεπώς ,δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι κλέφτης.
    Αυτό το πετυχαίνουν μόνο οι πραγματικά βολεμένοι και χωρίς να χύνουν στάλα ιδρώτα στην εργασία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ.ΚΛΕΦΤΕΣ Κ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ,ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ:ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ.ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΞ-ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ:35ευρω κ 50 ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΠΑΥΞΑΝΩ,ΣΩΣΤΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ,...ακόμα μια φορά η Ελληνική πολιτεία παίζει με τη ζωή και το ψωμί μιας επαγγελματικής κατηγορίας ανθρώπων από έλλειψη συνέχειας και ασυνέπεια.Όσο για την υποτιθέμενη αύξηση που θα φέρει το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων στο ΑΕΠ αμφιβάλω ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος,απλά είναι ο τρόπος που βολεύει το ξεπούλημα μιας χώρας.Όμως "καλά" κάνουν και τη ξεπουλάνε,δική τους είναι η Ελλάδα.Αν ήταν δική μας δε θα το επιτρέπαμε ,θα τους σταματούσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.