Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ:Συνελήφθη ο Αϊ Βασίλης ως μέλος της ΧΑ!Έκρυβε το οπλοστάσιο &το τανκ.Ρόλο εκπαιδευτή δείχνουν οι φωτο!


Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν οι επίμονες έρευνες τους για τη Χρυσή Αυγή τους οδήγησαν στον Αϊ Βασίλη!
Οι πληροφορίες ενέπλεκαν ενεργά τον γνωστό Άγιο στην εγκληματική οργάνωση γι’ αυτό και το τελευταίο διάστημα τον παρακολουθούσαν. 
Σήμερα το πρωί σε μία καλά οργανωμένη επιχείρηση με τη συνεργασία της ιντερπολ συνελήφθη ο Αι Βασίλης, στις ΗΠΑ, ενώ επιχειρούσε να εισέλθει σε οικία από την καμινάδα. 



Την ίδια ώρα, η ελληνική αστυνομία εισέβαλε στην οικία του και το εργαστήριό του και ανακάλυψε το οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής καθώς και το τανκ με το οποίο είχαν σκοπό να μπουν στη Βουλή και να καταλύσουν το πολίτευμα οι Βουλευτές της!



Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του tsegkanews.gr αποκαλύπτουν επίσης, πως ο santa ήταν ο νούμερο 2 εκπαιδευτής της οργάνωσης, μετά τον Κασιδιάρη, καθώς όπως βλέπουμε είχε αναλάβει την εκπαίδευση των γυναικών της οργάνωσης.



Τα μέσα ενημέρωσης σοκαρίστηκαν από τη φωτογραφία του που βρέθηκε στον υπολογιστή του, όπου απεικονίζεται να χαιρετά ναζιστικά, καθώς και από τις μπάλες που είχε για να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δένδρο, οι οποίες έφεραν τη σβάστικα.



Τελευταία ενημέρωση: Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν πως εξετάζεται το ενδεχόμενο, παρ’ότι δεν είναι βουλευτής, να ζητηθεί η άρση ασυλίας του Αι Βασίλη!
tsegkanews.gr