Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Οι βίζες και οι Μίζες.


Η φάμπρικα με τις βίζες είναι από τα πιο ελεεινά σκάνδαλα που έχουν γίνει στην Ελλάδα. Εκτός από τους πακτωλούς χρημάτων που έχουν καρπωθεί "λειτουργοί" που ανοίγουν κερκόπορτα στην ίδια τους την χώρα, προκαλούν και αλγεινές καταστάσεις που τις πληρώνει ο λαός φτάνοντας ακόμα και στην αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Ποιός θα ξεχάσει τις αναφορές στο ημερολόγιο του Τσοχατζόπουλου για την "αγορά" ψήφων από ...τσετσένους και τα γεγονότα του 2000.
Φαίνεται όμως ότι αυτή η φάμπρικα είναι υπερκομματική και διαχρονική αφού ουδείς την έχει αγγίξει. Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα από το "Πρώτο Θέμα", που υπό ομαλές συνθήκες θα έπρεπε να είχε σημάνει συναγερμό στα αυτιά του κυρίου Αβραμόπουλου. Εμείς με μία σύντομη έρευνα μάθαμε ότι η καμπάνα χτυπάει για την Διευθύντρια της Γ4 και οτι τα τραπεζώματα στην "κυρία από την Ινδία" γίνονται στο σπίτι της!

Σε αυτή τη χώρα ακόμα να βάλετε μυαλό; Ακόμα συνεχίζονται οι φάμπρικες πάνω σε θέματα Εθνικής σημασίας; Γιατί οπωσδήποτε τέτοια φαινόμενα δεν γίνονται μα το "αζημίωτο". Αν οποιοσδήποτε θέλει να έχει "δημόσιες σχέσεις", ας το κάνει απαλλαγμένος από τα δικαιώματα που απορρέουν από την άσκηση δημοσίου λειτουργήματος. Είναι καταδικαστέο κύριε Αβραμόπουλε να μπαίνουν οι ύπόπτες business των προηγούμενων κάτω από το χαλί, εάν όμως αυτές συνεχίζονται τότε δεν μιλάμε για συγκάλυψη, αλλά για συνευθύνη. Έτσι δεν έφαγε τα ισόβια ο κύριος Παπαγεωργόπουλος; "Άγνοια" σε πιθανή διαπλοκή τέτοιου τύπου δεν συγχωρείται.

Αναμένουμε τις ενέργειες σας, αφού το θέμα είναι σοβαρότατο και δεν θα το αφήσουμε

greek alert