Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Καπα Research: 5,8 % Η Χρυσή Αυγή παρά τον πόλεμο λάσπης που συνεχίζεται και μετεκλογικά.


Παρά τον πόλεμο λάσπης που συνεχίζεται και μετεκλογικά ,η Χρυσή Αυγή παραμένει σε υψηλά ποσοστά στην πρόθεση ψήφου.
Ανάλογα ποσοστά είχε και πριν τις εκλογές και όπως είδαμε την ψήφισε το 7% των Ελλήνων που πήγαν στις κάλπες 
Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, η τρίτη κατά σειρά δημοσκόπηση, αυτή τη φορά από την Καπα Research φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα με ποσοστό 20,5%.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η οποία θα δημοσιευτεί στο Βήμα της Κυριακής ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ανοδική πορεία με την πρόθεση ψήφου σε αυτόν να αγγίζει το 20,5%.

Η Νέα Δημοκρατία έχει 18,1% ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 12,2% και το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου με 8,4%.

Το ΚΚΕ υποχωρεί στο 6,5% και η Χρυσή Αυγή στο 5,8%. Τέλος, η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου 5%.

iefimerida

2 σχόλια:

  1. Μην τσιμπατε Πατριωτες,και να υπαρχει πτωση στα ποσοστα,μην ξεχνατε τι ελεγαν οι δημοσκοπησεις και πριν τις εκλογες.Ειλικρινα,για μενα ειναι εκπληκτικο οτι καταφερνει και κρατιεται τοσο ψηλα.Μια συμβουλη απο εναν μεγαλυτερο.Η Χρυση Αυγη ας προσεξει αυτη τη προεκλογικη περιοδο τις προβοκατσιες.Μπορει ο οποιοσδηποτε να κανει προβοκατσια,φορωντας ενα μπλουζακι και κουκουλα.Εχω καταλαβει οτι ειστε πολυ οργανωμενοι και διαβασμενοι αλλα προσεξτε!Θα βαλουν λυτους και δεμενους για να πετυχουν την καταστροφη μας.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!Υ.Γ.θΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ)ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ/ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ.ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!Τις μικροδιαφορες που εχουμε θα τις λυσουμε μονοι μας μετα τη ΝΙΚΗ!!!ΝΑΙ,μικροδιαφορες εχουμε,ειμαστε ολοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ

    Η Ρ Θ Α Μ Ε !!

    WHITE EUROPE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.