Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΛΙΒΥΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ 4 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ!!!!



ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=64bZRk6mKyQ

Όλα ξεκίνησαν στις 21:30 χθες βράδυ, όταν οι Λίβυοι λαθρομετανάστες παρενόχλησαν κάποιες από τις κοπέλες του σχολείου. Οι συμμαθητές τους αντέδρασαν και τους επιτέθηκαν φραστικά. Ο καυγάς όμως "άναψε" με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 μαθητές. Ο ένας από αυτούς, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αρκετά σοβαρά τραυματισμένος!!!

Ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι ενώ οι αλλοδαποί έκλεισαν το δρόμο και σταματούσαν τα αυτοκίνητα για να μην περνούν από το σημείο!!!

Ξεσηκώθηκαν και οι κάτοικοι της περιοχής που ζητούν την απομάκρυνση των αλλοδαπών από την θεσσαλονίκη και χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών για να "ηρεμήσουν τα πνεύματα" ενώ πια η ώρα είχε πάει 00:30 και δεν έγινε ούτε μία σύλληψη!!!!!!

Σε άλλο βίντεο από το seleo.gr, λαθραίοι μιλούν για επίθεση σε βάρος τους... από την αστυνομία και καταγγέλλουν ότι τους χτύπησαν και τους έκλεψαν!!!!!! χαχαχαχαχα Δείτε θράσος και προκλητικότητα από τα ζώα αυτά... Δεν φτάνει που δεν τους συνέλαβε όλους η αστυνομία για να τους απελάσει άμεσα, τολμάνε να λένε και ότι τους κατέβη στο κεφάλι και να απειλούν τους Έλληνες μέσα στην ίδια την πατρίδα μας!!! Σαν πολύ αέρα δεν έχουν πάρει τα λάθρο; Σαν πολύ αέρα δεν τους έχουν δώσει οι επαγγελματίες "φιλάνθρωποι" αριστε-Ρούληδες;


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=KhsG_bi0aZk


ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.