Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Καταγγελία: Ινδοί κόβουν επίτηδες δάχτυλα και κάποια ΜΚΟ τους βοηθά να παίρνουν αναπηρικές συντάξεις.



Καινούργιο κόλπο ανακάλυψαν κάποιοι Ινδοί που ζουν στη χώρα μας για να παίρνουν τζάμπα σύνταξη από το ελληνικό κράτος.

Μια σειρά από αλλεπάλληλα εργατικά "ατυχήματα" που αφορούν Ινδούς εργαζόμενους σε λατομεία μαρμάρων της επαρχίας, κίνησαν την περιέργεια κάποιων που θέλησαν να το ψάξουν περισσότερο το θέμα.

Ανακάλυψαν ότι οι Ινδοί έκοβαν επίτηδες τα δάχτυλά τους, κατά προτίμηση του αριστερού χεριού χωρίς να κόβεται ιδιαίτερα μεγάλο τμήμα του δαχτύλου παρά μόνο στο ύψος του μισού νυχιού και ποτέ στο δείχτη και στον αντίχειρα που είναι και τα δάχτυλα που χρησιμοποιούνται περισσότερο. Μετά τα πανομοιότυπα κοψίματα ακολουθούσε ανελέητο κυνηγητό του εργοδότη για να δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση, εκ μέρους κάποιων δικηγόρων που όπως αποκαλύφθηκε, είχαν σχέσεις με κάποια ΜΚΟ.

Στη συνέχεια οι ίδιοι δικηγόροι αναλάμβαναν τις υποθέσεις συνταξιοδότησης αυτών των Ινδών και όπου δεν τα κατάφερναν εξώδικα, τους υπερασπίζονταν στα δικαστήρια καταφέρνοντας να τους βγάλουν αναπηρική σύνταξη από το ελληνικό κράτος, με μόνο λίγους μήνες δουλειάς και ελαχιστότατο αριθμό ενσήμων!

Φυσικά, αυτά δεν είναι εύκολο να αποδειχθούν στην πράξη, θέλει θάρρος και αποφασιστικότητα όταν πας να πολεμήσεις βρώμικα κυκλώματα που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα αφού οι παρουσία των μεταναστών και η οικονομική αφαίμαξη του κράτους μας, είναι το μέσον βιοπορισμού τους. Αν και είναι ηλίου φαεινότερο, εφ όσον δεν αποδεικνύονται στην πράξη, παραμένουν γράμμα κενό.

Οι εργοδότες που προτιμούν τους Ασιάτες ακόμα κι από Αλβανούς εργάτες και πολύ περισσότερο από Έλληνες , το κάνουν επειδή τους δίνουν μικρό μεροκάματο και σε αυτές τις περιπτώσεις το πλήρωσαν πολύ ακριβά, χώρια οι εκβιασμοί και η ψυχική οδύνη που εισέπραξαν από τους δικηγόρους που δεν τιμούν τον όρκο τους. Μα πάνω από όλα την πληρώνει ο ελληνικός λαός που του πίνουν το αίμα καθημερινά, ο ελληνικός λαός που εργάζεται για να ζήσει ο ίδιος και να ταϊσει και μερικούς μετανάστες ο καθένας που του φόρτωσαν στην πλάτη χωρίς να τον ρωτήσουν αν θέλει ή αν μπορεί, ο ελληνικός λαός που του πετσοκόβουν καθημερινά το μισθό και τη σύνταξή του, χωρίς να αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο τις παροχές σε μετανάστες.
Ελευθερία του Λόγου για το eglimatikotita.gr

ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.