Τρίτη 23 Απριλίου 2019

H υποκρισία της Περιστέρας και η...Αρμένικη δίκη.


Από το πολύ ενδιαφέρον ιστολόγιο 
http://panusis.blogspot.com/

Μάλιστα! Η Κυρία του Κυρίου Πρωθυπουργού επισκέφθηκε σήμερις τα δικαστήρια, για να ιδεί με τα ματάκια της και να ακούσει με τα αυτάκια της, τι παίζει σ' αυτή την [τουλάχιστον] περίεργη δίκη, που μοιάζει όλο και περισσότερο με αρμένικη επίσκεψη.
Και φυσικά πρώτη και καλύτερη έσπευσε να την υποδεχθεί η γνωστή μάνα-φύσσα, η οποία κατά πως λέγουν οι κακές γλώσσες [και όχι εγώ, που δεν υιοθετώ τέτοιες φεηκνιουλιές] της παραπονέθηκε για την κακή κατάσταση της χέστρας, εντός των δικαστηρίων.

Εμ' βέβαια, μια δικαιοσύνη που έχει φτάσει στο σημείο να την ξεχέζουν οι 9 στους 10 εναπομείναντες Έλληνες και επιπλέον να στηρίζεται σε καταθέσεις κουκουλοφόρων και τάχα μου "προστατευόμενων" μαρτύρων, τι σόι τουαλέτες  να διαθέτει; 
Φυσικό είναι οι άνθρωποι εκεί μέσα, να έχουν πήξει στο σκατό! 



Πέραν όμως από αυτά τα δύσοσμα φέηκ νιους [fake news] που μας αραδιάζουν κάθε τόσο οι αντικαθεστωτικοί μπλόγκερς [που ο Θεός να τους κόβει δάχτυλα και να τα δίνει γλώσσες στους χαφιέδες του συριζα] υπάρχουν και τα γεγονότα.
Και το γεγονός είναι ένα...
Μια δίκη, που μάλλον δεν θα έπρεπε να αρχίσει ποτέ, φαίνεται σαν να μην πρόκειται να τελειώσει ποτέ!
Σαν τις επισκέψεις των αρμένηδων, που για να σηκώσουν τους κώλους τους από τον καναπέ, έπρεπε πρώτα να αρχίσουν να κλάνουν ομαδικά οι οικοδεσπότες, μπας και αναγκαστούν να φύγουν καμιά φορά.
Η αρμένικη δίκη!

Η Κυρία του Κυρίου λοιπόν, προτίμησε να αφήσει τους φοιτητές της στο Πολυτεχνείο να μάθουνε μόνοι τους το μάθημα [αν δεν το ξέρετε είναι και προφεσόρισσα, κάτι σαν τον κ. Καιρίδη ένα πράμα...] και να "τιμησει" την "επώνυμη" πλέον μάνα-φύσσα, η οποία πες-πες, κοντεύει να γίνει πιο διάσημη στις καθεστωτικές τηλεοράσεις κι από την κυρία Λοϊζου.
Κατόπιν αυτού παρακολουθήσαμε άλλη μια παράσταση του θιάσου: "Η Πρώτη Φορά Αριστερά", στην οποία μάλιστα είχε και σκηνοθετική άποψη η γαλάζια πολιτική συμμορία, που τη χαρακτήρισε "ατελείωτη υποκρισία" [ενώ αν ήταν στα πράγματα ο Κούλης, οι χέστρες τουλάχιστον θα ήσαν καθαρές...]

Το θέμα μας όμως, όσο [πικρό] γέλιο και αν βγάζει, δεν είναι ούτε οι παραστάσεις της πρώτης κυρίας της ισλαμογρεκίας, ούτε οι ολολυγμοί της μάνας-φύσσα, ούτε οι βαρύγδουπες καταδικαστικές αποφάσεις που εκδίδει κατά καιρούς ο αυτοδιόριστος Υπερδικαστής κ. Ιός, ούτε καν, το αν μπορεί να χέσει κανείς αξιοπρεπώς κατά τη διάρκεια της δίκης ή μήπως θα πρέπει να τα βαστήξει για αργότερα, όταν θα ανοίξουν κάτι άλλες δίκες, σαν αυτές με τις οποίες απειλεί τον κ. Κοτζιά ο κ. Καμμένος...

Το ζήτημα εδώ είναι το γιατί, πράγματι οι ροζοκόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες, δεν μπορούν να πράξουν τίποτε άλλο στη συγκεκριμένη δίκη, εξόν από το να ροκανίζουν τον χρόνο, εκθέτοντας φυσικά τους δικαστές, μέχρι να δώσει ο καλός Θεός, να φύγουν οι ίδιοι από την εξουσία και να έρθουν οι άλλοι πολιτικοί συμμορίτες.
Που μάλλον θα παραλάβουν την καυτή πατάτα, στα μητσοτακικά χέρια τους... 

Κι η αλήθεια είναι ότι, ο Κύριος της Κυρίας Περιστέρας αντιμετωπίζει το ακόλουθο δίλημμα...

Ή να εκθέσει ανεπανόρθωτα τη Δικαιοσύνη, εξαναγκάζοντας δικαστές κι εισαγγελείς να εκδόσουν καταδικαστική απόφαση χωρίς κανένα ουσιαστικό στοιχείο, στηριγμένοι απλώς στα "είδα, άκουσα, ψυχανεμίστηκα, μου είπαν, τους είπα κ.λπ,." κουκουλοφόρων μαρτύρων...
Ή να εκτεθεί ο ίδιος ανεπανόρθωτα στους φανατικούς αντιρατσιστο-φασιστο-ναζιστές χαχόλους του, επιτρέποντας στους δικαστές να κρίνουν κατά τον Νόμο και συνεπώς, να αθωώσουν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, που τώρα τους κρατούν πολιτικά σε ομηρεία.

Αθώωση λοιπόν, με τους αφιονισμένους συριζαίους αποκάτου να ωρύονται και τη μάνα-φύσσα να τους ξεχέζει κανονικά σ' όλα τα κανάλια ή πραξικοπηματική επέμβαση στη δικαιοσύνη, την ίδια ώρα που φαίνεται το χαλί της εξουσίας να φεύγει κάτω από τα ροζοκόκκινα πόδια τους και να βαράει το καμπανάκι για κάτι άλλες δίκες, όπου οι δικαστές θα έχουν πια τη δυνατότητα να πάρουν τη ρεβάνς;
Tragik δίλημμα, αδέρφια μου...

Και δεν είναι μόνον αυτό...
Διότι, όσο διαρκεί η αρμένικη δίκη της Χρυσής Αυγής, τότε ταυτόχρονα και ο γαλάζιος πολιτικός αρχισυμμορίτης και ο ροζοκόκκινος ομόλογος του, έχουν τη ευκαιρία να ξαμολάνε κάθε τόσο δεκάρικους κατά του ρατσιστοφασιστοχιτλερικού μορφώματος των κακών χρυσαυγιτών.
Συντηρώντας έτσι έναν εσωτερικό εχθρό, απέναντι στο απολύτως χειραγωγούμενο πόπολο, που ακούει παραδείγματος χάριν τον κ. Χατζηνικολάου από την οθόνη του και κλάνει μέντες, μήπως έρθουν οι χρυσαυγίτες και απελάσουν τις ρωσίδες καμπαρετζούδες από τα λαϊκά κωλάδικα πέριξ της Πατησίων.            
Για να μην σας αναφέρω τις κυρίες και των δύο φύλων, που τρέχουν να ψηφίσουν μητσογιάννηδες και νασογερουλάνους, από φόβο μήπως βγει ο κ. Κασιδιάρης και απαγορέψει στις λιλίκες να κάμουν παρέλαση στα gay prides.

Βλέπετε, σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας των μαζικών εξαπατήσεων, τα ολιγαρχικά καθεστώτα στηρίζονταν πάντα στην ύπαρξη ενός εσωτερικού εχθρού, που κατατρόμαζε τους υποτελείς τους, όπως παλιά κατατρόμαζε  τα κακόφαγα νήπια ο "αράπης", για να τρώγουν όλο το φαϊ τους...   

Κακά τα ψέμματα αδέρφια μου, αλλά είτε με τους κόκκινους είτε με τους πράσινους, είτε με τους ροζοκόκκινους πολιτικούς συμμορίτες, η αρμένικη δίκη της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί να τελειώσει, χωρίς τουλάχιστον να ξεφτιλισθεί ανεπανόρθωτα η δικαιοσύνη, που θα αναγκαστεί να βγάνει ενόχους ανθρώπους, των οποίων το μόνο έγκλημα ήταν η ασυμβίβαστη πίστη στις ιδέες τους.
Άσε που μια αθωωτική απόφαση θα υποχρεώσει τους κάπο ντι τούτι κάπι των καθεστωτικών συμμοριών [ασχέτως του ποιος θα βρίσκεται τότε στη εξουσία] να εκταμιεύσουν όλες τις επιχορηγήσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, και από την ελληνόφωνη βουλή και από την ευρωβουλή, που τις κατακρατούν εδώ και κάτι χρόνια [κι έχει γίνει πολύ βαρύ το μπαγιόκο!]

Σοφά ποιών λοιπόν ο Κύριος της Κυρίας Πρωθυπουργεύτριας [όπως θα μας έλεγε και η κ. Ραλία μας] αντί να δώκει μία απάντηση στο ακανθώδες δίλημμα, το γυρίζει στο επικοινωνιακό και το παίζει μάνα-φύσσα.
Και στέλνει τη συντρόφισσα του στην αληθινή μάνα-φύσσα, για να αλληλοθρηνήσουν live τον αδικοχαμένο Παύλο, πρώτο τραπέζι πίστα στις κάμερες, ώστε να έχωμε και κάτι τις να ανεβάσουμε στο Instagram, να μας πούνε μπράβο οι ροζοκόκκινοι μπράβοι.      
Αμή;

Και δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω τώρα την προπαγανδιστική τακτική της διπλής οργουελιανής γλώσσας των ροζοκοκκινων πολιτικών συμμοριτών, που την παρακολουθούμε να "ομιλειται" σε καθημερινή πλέον βάση.
- Απ τη μια γλείφουμε τους πράσινους πολιτικούς συν-συμμορίτες μας, μπας και τσιμπήσουμε κανένα πράσινο ψηφοξενιστή, να κονομήσουμε κουκιά για τις εκλογούλες κι από την άλλη στέλνουμε στη παγίδα του νόμου, τον πράσινο αστέρα πρωην σύντροφο Λοβέρδο, για να λέμε ότι κάνουμε και κάθαρση!
- Από τη μια κοτσάρουμε τον αξιότιμο, αξιαγάπητο και αξιόπλυτο κ. Λάμπρου στα ευρωψηφοδέλτια, για να δελεάσουμε τους εκ γενετής συριζαίους που κοντεύει να τους φτάσει η λίγδα στο μαλλί, μέχρι τα μπούτια κι από την άλλη εκκενώνουμε και δύο καταλήψεις στα Εξάρχεια, για να μην μας παραπονιούνται οι συντρόφισσες ότι τις έχουνε ξεκωλιάσει οι μαύροι...  
- Από τη μια παριστάνουμε τους χρυσαυγιτοφάγους και στέλνουμε τις Κυρίες μας, με μήνυμα στη μάνα-φύσσα εν είδει ταχυδρομικής περιστέρας κι από την άλλη κάνουμε την κορόιδα, ώστε να μην παραζορίσουμε τους δικαστές και τους βρούμε μετά μπροστά μας,
Νομίζω;

Κι όχι τίποτις άλλο, αλλά δεν γνωρίζουμε αν τελικά η κυρία καθηγήτρια επισκέφθηκε [κατά πως λένε οι ανάγωγοι μπλογκερς] τις τουαλέτες των δικαστηρίων για να διαπιστώσει δι' ιδίου κώλου αν τελικά μπορεί να χέσει άνθρωπος εκεί μέσα ή μήπως ούτε να κλάσεις δεν μπορείς από τη μπόχα...
 

Καλε αυτός δεν είναι ο χρυσαυγιτοφάγος κ. Ψαρράς;
Αναρωτιέμαι ρε παιδιά τι δείχνει στην κ. Περιστέρα;
Που βρίσκεται η τουαλέτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.